Kviklån bedst i test

Kviklån bedst i test
Magne Frost
Magne Frost Offentliggjort 19.4.2024

Bedste kviklån 2024 – bedst i test

Der kan når som helst dukke uventede udgifter op, og derfor er det godt, at der findes hurtige økonomiske løsninger, når det er mest akut. At låne penge hurtigt er en enkel måde at få hurtig adgang til penge, når en akut situation opstår. Det kan være alt fra at skulle udskifte en vaskemaskine til at sende bilen på værksted. Hvis du overvejer at tage et hurtigt lån er det dog ekstra vigtigt at være grundig med dit valg af lån, for det er ikke alle långivere, der tilbyder lige gode lånevilkår.

Hvordan udførte vi testen?

For at lave en liste over de bedste långivere, der tilbyder kviklån har vi set på flere forskellige kriterier. Et af de mest centrale aspekter er renten. Långivere kan tage forskellige rentesatser, og det er selvfølgelig vigtigt at finde den lavest mulige rente ud fra de lånemuligheder, som du har. Ud over renten er det også vigtigt at se på øvrige omkostninger, såsom opstartsgebyr. Desuden kan der være forskel på, hvor hurtigt du kan få dit lån udbetalt – og for kviklån vil det ofte være sådan, at netop udbetalingstid spiller en stor rolle.

Alt dette – og meget mere – har vi set på for at finde frem til de fem bedste kviklån, som du finder på det danske marked lige nu.

De 5 bedste kviklån 2024

  1. 1
    KreditNU:

    Karakter på Trustpilot: 4,7 ud af 5 | Baseret på 1.391 anmeldelser

  2. 2
    Ferratum:

    Karakter på Trustpilot: 4,4 ud af 5 | Baseret på 3.891 anmeldelser

  3. 3
    Facit:

    Karakter på Trustpilot: 4,5 ud af 5 | Baseret på 332 anmeldelser

  4. 4
    Lendo:

    Karakter på Trustpilot: 4,8 ud af 5 | Baseret på 4.129 anmeldelser

  5. 5
    L'EASY Minilån:

    Karakter på Trustpilot: 4,5 ud af 5 | Baseret på 332 anmeldelser

KreditNU 1.

KreditNU

Hos KreditNU kan du låne fra 4.000 kr. og op til 25.000 kr. til 0 % i månedlig rente. I stedet betaler du for lånet gennem et oprettelsesgebyr på 25 % af lånebeløbet, hvilket giver en ÅOP på 24,87 %. Med en delvist automatiseret behandlingsproces og straks overførsel har KreditNU virkelig sørget for, at du hurtigt kan få udbetalt et godkendt lånebeløb.

KreditNU er også en ud af meget få långivere, der har åbningstider indtil klokken 21 de fleste hverdage, og helt indtil klokken 18 i weekenden. Det betyder, at du har god mulighed for at få din ansøgning behandlet og dit lån udbetalt samme dag, som du ansøger – og det alle ugens dage!

Lånebeløb 4.000 - 25.000 kr.
Rente 0,00 %
Løbetid 1 - 2 år
Betalingsanmærkninger Ikke accepteret
Oprettelsesgebyr 2.500 kr.
Gå til søgning
Ferratum 2.

Ferratum

Hvis du er ude efter at have en månedlig buffer, som du kan bruge ved behov, er Ferratums kontokredit et oplagt hurtiglån for dig. Her kan du nemlig få en kontokredit med straks udbetaling, hvor du kun skal tilbagebetale for den del af den godkendte låneramme, som du har benyttet dig af – og det helt uden oprettelsesgebyr.

Her finder du altså et lån med hurtig behandling og udbetaling, med en stor fleksibilitet for dig, der gerne vil have mulighed for lun at tilbagebetale for den del af et lån, som du har hævet.

Lånebeløb 2.500 - 50.000 kr.
Rente 22,52 %
Løbetid 9 md. - 17 år
Betalingsanmærkninger Ikke accepteret
Oprettelsesgebyr 0 kr.
Gå til søgning
Facit 3.

Facit Bank

Hos Facit Bank kan du låne fra 2.500 kr. og op til 50.000 kroner med hurtig behandlings- og udbetalingstid. Her finder du desuden et kviklån uden oprettelsesgebyr og med en ÅOP på 24,99 %.

Facit Bank er et godt valg af hurtigt lån for dig, der gerne vil tage et lidt større hurtigt lån på op til 50.000 kr. Til gengæld skal du være klar på at vente en smule længere – her kan du nemlig forvente en udbetalingstid på 1-2 hverdage efter godkendt låneaftale.

Lånebeløb 10.000 - 300.000 kr.
Rente 8,21 - 16,08 %
Løbetid 3 - 10 år
Betalingsanmærkninger Ikke accepteret
Oprettelsesgebyr 0 kr.
Gå til søgning
Lendo 4.

Lendo

Gennem Lendo kan du finde og sammenligne mange forskellige långiveres lånetilbud – deriblandt kviklån hos långivere, der tilbyder udbetaling samme dag, som dit lån bliver godkendt.

Blandt anmeldelser af Lendo på Trustpilot, hvor de sammenlagt har fået en score på 4,8 stjerner, er der flere som giver udtryk for, at de har brugt Lendo til at finde frem til lige præcis det lån, som passede allerbedst til deres lånebehov.

Lånebeløb 10.000 - 500.000 kr.
Rente 7,00 %
Løbetid 1 - 12 år
Betalingsanmærkninger Ikke accepteret
Tilknyttede banker 21
Gå til søgning
L'EASY Minilån 5.

L'EASY Minilån

L'EASY har indgået et samarbejde med Facit Bank, hvor L'EASY står for at formidle lånet – nemlig L'EASY Minilån. Her kan du låne fra 10.000 kr. med kort ventetid, for du kan forvente et svar på din ansøgning indenfor 45 minutter og efterfølgende at få udbetalt et godkendt lånebeløb 1-2 hverdage efter, at lånet er blevet godkendt.

Her får du en fast debitorrente, der ligger et sted mellem 18,58 % og 20,98%, samt en ÅOP, der ligger et sted mellem 21,87 % og 24,44 %.

Lånebeløb 10.000 - 150.000 kr.
Rente 16,90 - 20,98 %
Løbetid 3 - 9 år
Betalingsanmærkninger Ikke accepteret
Oprettelsesgebyr 0 kr.
Gå til søgning

Ofte stillede spørgsmål og svar om kviklån

At finde billige lån kræver grundig sammenligning af forskellige långivere. Det kan være temmelig bøvlet og tidskrævende at ansøge om lån hos en masse forskellige långivere, og du vil få ansøgningssvarene temmelig spredt og derefter selv skulle skabe et overblik. Vælger du i stedet at bruge en sammenligningsside såsom Kreditium, vil du kunne angive dit ønskede lånebeløb samt løbetid og efterfølgende få en enkel oversigt over bankernes renter, vilkår og omkostninger.

Ja, du finder for eksempel et rentefrit lån hos KreditNU. Her er det dog vigtigt at være opmærksom på, at lånets oprettelsesgebyr giver en ÅOP på 24,87 %. Med rentefrie kviklån er det altså vigtigt at tænke på, at der i langt de fleste tilfælde vil være andre omkostninger, som du i stedet skal betale for at låne.

Nej, i Danmark er det lovpligtigt at foretage en kreditvurdering af dig som långiver. Her bedømmes din forventede evne til at tilbagebetale et lån – og en registrering i RKI er netop udtryk for, at du allerede har gæld, som du ikke har formået at betale tilbage. Du kan tage et SU-lån, selvom du står i RKI, men her er der ikke tale om et kviklån, og et krav er til gengæld, at du skal være i gang med en SU-berettiget uddannelse.

En god rente på et kviklån ligger på omkring 25 %. Hvis du finder en lavere rente – eller et lån helt uden – er det vigtigt at kigge på lånets ÅOP (årlige omkostninger i procent), som er et udtryk for den samlede pris på et lån over et år, angivet i procent. På den måde kan du være sikker på, at du ved, hvad lånetilbuddet egentlig koster.

Magne Frost

Magne Frost

Sidst opdateret 14.5.2024

Magne Frost er ansvarlig udgiver hos Kreditium siden 2024 og står bag en stor del af de anmeldelser og artikler, du kan læse her på siden. Magne har en grad i journalistik og har tidligere skrevet flere uafhængige økonomiblogs. Med en stor interesse for personlig økonomi og opsparing bidrager Magne med stor forståelse for forbrugerkreditter i Danmark.