Lån 30.000 kr. nemt og hurtigt

Vi ser nærmere på hvad du være opmærksom på, når du gerne vil låne 30.000 kr. Vi kigger også på de lånebetingelser, som du kan forvente og giver dig tips til hvad du skal overveje en ekstra gang, når du vil låne 30.000 kr.

Her kan du låne 30.000 kr.
Dette skal du være opmærksom på, når du vil låne 30.000 kr.
Bank Norwegian

Det bedste lån på 30.000 kr. lige nu

Lånebeløb 5.000 - 400.000 kr.
Løbetid 1 - 15 år
ÅOP 7,75 - 20,73 %

Bank Norwegian tilbyder lån på 30.000 kr. Hos Bank Norwegian låner du altid til en favorabel rente og du kan med sikkerhed vide, at du låner hos en sikker og seriøs långiver.

Gå til søgning Få skræddersyede lånetilbud

Sammenlign lån på 30.000 kr.

Lånebeløb
kr.
Viser 7 af 8
Ingen resultater
Ferratum
Sammenlign
Ferratum
Lånebeløb
2.500 - 50.000 kr.
Løbetid
9 md. - 17 år
ÅOP
24,99 %
Aldersgrænse
22 År
Bank Norwegian Bedste forbrugslån
Sammenlign
Bank Norwegian
Lånebeløb
5.000 - 400.000 kr.
Løbetid
1 - 15 år
ÅOP
7,75 - 20,73 %
Aldersgrænse
23 År
KreditNU
Sammenlign
KreditNU
Lånebeløb
4.000 - 25.000 kr.
Løbetid
1 - 2 år
ÅOP
24,87 %
Aldersgrænse
23 År
Nordcredit
Sammenlign
Nordcredit
Lånebeløb
1.000 - 25.000 kr.
Løbetid
3 md. - 8 år
ÅOP
24,97 %
Aldersgrænse
18 År
Lendo
Sammenlign
Lendo
Lånebeløb
10.000 - 500.000 kr.
Løbetid
1 - 12 år
ÅOP
4,58 - 24,99 %
Aldersgrænse
18 År
LendMe
Sammenlign
LendMe
Lånebeløb
10.000 - 400.000 kr.
Løbetid
1 - 15 år
ÅOP
3,60 - 24,99 %
Aldersgrænse
18 År
Facit
Sammenlign
facit-bank
Lånebeløb
10.000 - 300.000 kr.
Løbetid
3 - 10 år
ÅOP
10,24 - 18,36 %
Aldersgrænse
21 År

Statistik

Få en oversigt over forskelle på långiverne – en god hjælp til at træffe det rigtige valg!
Laveste lånebeløb 1.000,00 kr.
Højeste lånebeløb 500.000,00 kr.
Gennemsnitlig laveste rente 10,58 %
Gennemsnitlig højeste rente 16,04 %
Unge låntagere 3 Långivere, der accepterer låntagere under 20 år.

Sammenlign långiveres info

Sammenlign långiveres renter, lånebeløb og meget mere for at finde det, der passer bedst til dig!
Ferratum
22,52 %
Bank Norwegian
7,75 % 20,73 %
KreditNU
0,00 %
Nordcredit
24,97 %
Lendo
7,00 %
LendMe
3,60 % 20,95 %
Facit
8,21 % 16,08 %

Find det bedste lån med vores lånetest

Få personlige forslag til lån baseret på dine ønsker og forhold i Låneguiden. Det er helt gratis, og du får muligheden for at låne penge sikkert, hurtigt og smart.
Hvad skal du bruge lånet til?
Angiv et beløb mellem 1.000 og 600.000
Næste skridt

Lån 30.000 kr. - Sådan gør du

På denne side giver vores eksperter information og gode råd om at låne 30.000 kr. Der er gode muligheder for at låne 30.000 kr. hos mange forskellige långivere, men det er altid en god idé at "shoppe rundt" hos de forskellige långivere og se hvor du kan få de bedste betingelser og det billigste lån.

Hvorfor vælge et lån på 30.000 kr.?

Står du overfor større uforudsete udgifter, er renoveringen af huset blevet dyrere end forventet eller skal du have lavet flere reparationer på fx din bil, så kan du vælge at optage et lån på 30.000 kr. Lån 30.000 kr. hvis det er nødvendigt og det stadigvæk vil føles som den rigtige beslutning, når du i fremtiden skal betale afdragene på lånet.

Fordele ved at låne 30.000 kr.

At kunne låne 30.000 uden sikkerhed, dvs. uden at stille sikkerhed i noget bestemt, kan give dig en vis fleksibilitet i din privatøkonomi og betyde, at du stadig har mulighed for at gøre ting som dit indestående på bankkontoen ellers siger nej til.

Et lån kan altså få tingene til at lade sig gøre, og det kan give en vis ro at vide, at man kan trække på et lån, hvis en situation brænder på eller man står over for uventede udgifter.

Lån 30.000 kr. nemt og hurtigt

Du kan nemt og hurtigt låne 30.000 kr. hos online långivere, hvis du opfylder deres lånebetingelser. Der er mange udbydere at vælge i mellem, og det er en fordel at indhente flere tilbud. Online långivere har ofte en hurtigere godkendelsesproces, så hvis du vil have pengene ind på din konto så hurtigt som muligt, er det sandsynligvis den bedste vej at gå.

Sådan finder du det rigtige lån

Det er vigtigt, at du vælger den bedste låneudbyder. Ved at indhente flere tilbud - evt. fra en tjeneste der formidler lånetilbud fra flere forskellige långivere - sikrer du dig, at du ikke får valgt et af de dyreste lån på markedet. Der kan være utrolig stor forskel på hvor meget du ender med at betale for at låne 30.000 kr.

Den nemmeste måde at sammenligne forskellige lån er at se på de årlige omkostninger i procent (åop), da denne faktor giver dig det mest retvisende billede af hvad lånet vil ende med at koste.

Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at der også er andre faktorer der kan være vigtige. Det kan fx være gebyrer. Nogle udbydere tilbyder rentefri lån, som typisk er rentefri på den korte bane - dvs. betaler du lånet tilbage inden for fx 30 eller 60 dage, så betaler du ikke nogen renter. Det kan dog ende med at blive en dyr mulighed, hvis renten er meget højere efter den rentefri periode, og du ikke har mulighed for at betale tilbage så hurtigt. Er du omvendt helt sikker på, at du kan betale lånet tilbage i løbet af denne periode, så kan det være en god mulighed.

Det er også en god idé at se på hvor fleksibelt et lån er. Tilbyder långiveren at du kan indfri lånet uden yderligere gebyrer når som helst, er det at foretrække i stedet for en fast løbetid, hvor du vil skulle betale renter i hele løbetiden, selvom du egentlig kunne indfri gælden.

Det skal du være opmærksom på ved hurtige lån

Når du ansøger om et forbrugslån online skal du være opmærksom på, at der kan være højere renter og en kortere løbetid på lånet.

Lån 30.000 kr. trods RKI

Det er typisk meget svært at låne penge, når man er registreret i RKI. De fleste långivere vil automatisk afvise din ansøgning, hvis du er registreret i RKI. Der kan dog være mulighed for at optage lån som kautionistlån, hvor du søger sammen med en kautionist, som accepterer at betale afdragene, hvis du ikke kan gøre det. Vær dog opmærksom på, at flere långivere kræver at hverken låntager eller kautionist er registreret i RKI.

Tip! Hvis du vil lære mere om, hvad RKI er, kan du gøre det i vores guide her.

Er det muligt at låne 30.000 trods RKI?

I teorien er det muligt at låne 30.000 trods RKI (med eller uden en kautionist), men i praksis kan det blive meget svært. Du bør undersøge muligheden for at gøre din økonomi mere solid over tid ved fx at afbetale så meget som muligt på din gæld og lægge et budget, så du ikke bruger for mange penge hver måned.

Selv hvis du finder en långiver som vil låne dig penge selvom du er registreret i RKI, så kan det være en god idé at genoverveje det. At optage yderligere lån, når du allerede har misligholdt gæld kan føre til en ond spiral, hvor det bare bliver sværere og sværere at afdrage på gælden.

Sådan forbedrer du dine chancer for at få et lån

  • Medsend al dokumentation

    Du skal sørge for at medsende al den dokumentation som långiver beder om at få sammen med din ansøgning.

  • Indret din økonomi så du kan få en positiv kreditvurdering

    Det kan være en god idé at indrette sin økonomi på en sådan måde, at man vil kunne opnå en positiv kreditvurdering, hvis man på et tidspunkt skulle komme i den situation, at man har brug for et lån. Man kommer bestemt til at betale for at låne penge, men det kan give en vis fleksibilitet i ens privatøkonomi at kunne optage et.

Lån 30.000 uden sikkerhed

Typisk låner banker ud til køb af en bil eller en bolig eller lignende, og så har de sikkerhed for deres udlån i bilen eller boligen. Men du kan sagtens låne 30.000 kr. uden sikkerhed.

Fordele og ulemper ved lån uden sikkerhed

  • Lån uden sikkerhed stiller krav til din ansvarlighed

    Lån uden sikkerhed er forbrugslån, hvor du ikke behøver at oplyse långiver om præcis, hvad du har tænkt dig at bruge pengene på. Det stiller så nogle krav til din ansvarlighed, for det kræver en vis disciplin ikke at blive fristet til at optage lån til ting man måske vil fortryde at have optaget gæld for at anskaffe sig.

  • Du har frihed til at bruge pengene som du vil

    Og når ovenstående så er sagt, så er det trods alt et plus, at du har mulighed for at bruge pengene som du vil. Det er altså helt og aldeles op til dig at vurdere om målet helliger midlet.

  • Prisen er typisk højere

    Da långiver pga. den manglende sikkerhed påtager sig en større risiko, så vil et forbrugslån typisk have en højere rente og dermed være (betydeligt) dyrere.

Hvem kan ansøge om lån uden sikkerhed?

I princippet kan alle søge om et forbrugslån, som normalt ikke kræver, at du stiller sikkerhed. Men om du bliver godkendt og får lånet afhænger af din økonomi. Da risikoen forbundet med at låne penge ud til dig uden at du stiller sikkerhed selvfølgelig er større, vil der typisk være højere krav til din privatøkonomi samt en højere rente for at kompensere for den højere risiko som långiver påtager sig.

Spørgsmål og svar

Det kræver en positiv kreditvurdering, dvs. en vurdering af at din indkomst og øvrige økonomiske forhold der bør garantere, at du kan afdrage på det lån du optager.

Ja, du skal have et MitID, da du skal kunne identificere dig, når du underskriver online for at undgå identitetssvindel.

Når du optager et forbrugslån kræver långiver normalt ikke, at du stiller sikkerhed. I stedet stiller de krav til din økonomi, som bør sikre, at du vil kunne betale afdragene på lånet.

Magne Frost

Magne Frost

Sidst opdateret 9/19/2024

Magne Frost er ansvarlig udgiver hos Kreditium siden 2024 og står bag en stor del af de anmeldelser og artikler, du kan læse her på siden. Magne har en grad i journalistik og har tidligere skrevet flere uafhængige økonomiblogs. Med en stor interesse for personlig økonomi og opsparing bidrager Magne med stor forståelse for forbrugerkreditter i Danmark.